HUMU Bluetooth Speaker Kussen | HiFi | 20 - 20.000 Hz | 3D Stereo Geluid | Binauraal | Augmented Aud

Met het HUMU Bluetooth Speaker Kussen ervaar je geluid als nooit tevoren. Voel iedere beat van de muziek, film of game dankzij de Flexound Xperience technologie. Dit speaker kussen is zelfs in staat om een breder scala aan frequenties (20 tot 20.000 Hz) te produceren dan standaard luidsprekers en hoofdtelefoons. Hierdoor is het de echte must have voor iedereen die geluid op zijn best wil ervaren.

Hoor en voel geluid met Flexound Augment Audio
De HUMU is uitgerust met de Flexound Xperience technologie die de geluidsgolven ook omzet in fysieke trillingen voor de ultieme geluidservaring. Om ervoor te zorgen dat jouw omgeving geen hinder ondervindt van deze bluetooth speaker trilt alleen het foam van het kussen in plaats van de lucht zoals bij standaard luidsprekers en hoofdtelefoons. Hierdoor is het geluid minder verder te horen. Tevens creëren de verschillende frequenties een ruimtelijke ervaring en is gesproken taal beter te horen doordat het tast en hoor zintuig dankzij de Flexound Xperience nog beter samenwerken.

Beter dan hoofdtelefoon en luidspreker
Buiten het feit dat de HUMU zich van de standaard speakers en koptelefoons onderscheidt met de extra fysieke ervaring zijn de geluidsprestaties ook nog eens beter. Het speaker kussen van HUMU kan namelijk een breder scala aan frequenties (20 tot 20.000 Hz) produceren. Daarnaast is het met zijn hoge kwaliteit, binaurale (verschillende toonhoogte per oor) 3D-stereo geluid beter dan de hoofdtelefoons van de grote merken.

Eenvoudig te gebruiken
Ondanks dat het bluetooth speaker kussen is voorzien van de meest geavanceerde techniek is het gemakkelijk te gebruiken. Koppel eenvoudig via Bluetooth of een geluidskabel het kussen met een geluidsbron (bv. telefoon, televisie of game console) en het genieten kan beginnen. Tevens is het speaker kussen van HUMU laag in energieverbruik want na 3 uur opladen kun je hem al zo’n 8 uur gebruiken. Daarnaast weegt het kussen maar 1,5 kg waardoor je het eenvoudig kan verplaatsen.

Voor de echte gamer
Krijg net die extra kick tijdens het gamen met het HUMU speaker kussen. Dompel jezelf onder in het moment en breng gamen naar een nieuw level. Door de extra fysieke trillingen ervaar je iedere explosie, sprong en acceleratie stukken beter en voel je ieder zwaard dat op jouw harnas komt of iedere auto die je van de weg probeert te duwen.  

Speel mee in je favoriete film of serie
Wordt onderdeel van jouw favoriete film of serie en ervaar iedere spannende of grappige film scène alsof jezelf meespeelt. Het bluetooth speaker kussen van HUMU creëert namelijk een unieke 3D stereo ervaring waarmee jij je in je eigen thuisbioscoop voelt. Met dit 3D stereo geluid onderscheidt dit kussen zich van home surround sound systemen en de standaard hoofdtelefoons of speakersets. 

Ervaar muziek als nooit tevoren
Hoe vet zou het zijn als je jouw favoriete nummer nu ook fysiek kon ervaren. Met behulp van dit speaker kussen kan dit vanaf nu doordat het geluidsgolven weet om te zetten in fysieke trillingen. Hierdoor ervaar je dat ene nummer een stuk beter. Of je nu van klassieke muziek, dance of hip hop houdt. Dit bluetooth speaker kussen van HUMU is een echte aanrader voor iedere muziekliefhebber.

Kom tot rust
Iedereen heeft wel eens een moment dat je het liefst helemaal alleen wil zijn en niet gestoord wil worden. Hier heeft HUMU aan gedacht bij het ontwerpen van dit kussen. De HUMU near-field technologie zorgt er namelijk voor dat je in een perfecte geluids bubbel komt waardoor je geen last hebt van jouw omgeving en zij ook niet van jou. Mediteer dus in alle rust of val langzaam in slaap op de rustgevende tonen die uit jouw speaker kussen komen.
 

€ 299,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Niet op voorraad, verwachte levertijd binnen 1 tot 2 weken

  • Gratis verzending vanaf €25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en snel betalen