Ruilen & Retourneren

U kunt uw product(en) retour zenden of omruilen binnen 14 dagen na het ontvangst van uw product. Om een product retour te zenden, dient u eerst onderstaand formulier in te vullen en te mailen naar accessoire.vodafone@mconomy.nl. Indien het een defect of beschadigd product betreft, vragen wij u een foto mee te sturen in de bijlage

Download retourformulier

Zodra wij het retourformulier hebben ontvangen, ontvangt u per e-mail een bevestiging en verdere instructies voor het verzenden van het product. U dient het eerder ingevulde retourformulier te printen en mee te sturen met de retourzending. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, houden wij u op de hoogte van de status per e-mail. U bent niet verplicht een reden in te vullen voor de retourzending. Wel waarderen wij het zeer. Op die manier kunnen wij onze producten en/of diensten verbeteren.

Voorwaarden voor retourzending

Onderstaande voorwaarden zijn van belang bij het retour zenden van een product:

•    Producten moeten ongebruikt zijn
•    Producten moeten voorzien zijn van een complete en onbeschadigde verpakking

Wanneer aan bovenstaande punten niet wordt voldaan, kunnen wij de terugbetaling van het (volledige) aankoopbedrag niet garanderen.

Wat kost het om een product retour te zenden of te ruilen?

Indien u het product onder garantie retour zendt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Indien u het product wilt ruilen, is dit kosteloos wanneer het een product betreft van dezelfde aankoopwaarde. Indien de aankoopwaarde van het nieuwe product hoger of lager ligt dan het te ruilen product, wordt het verschil in rekening gebracht of teruggestort. Verzendkosten voor het nieuwe product zijn echter wel voor eigen rekening.

Binnen hoeveel dagen krijgt u het aankoopbedrag van uw product terug na retourzending?

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. Wij streven ernaar om binnen 7 dagen het gehele aankoopbedrag al terug te storten op uw rekening.

Kunt u uw aankoop retour zenden wanneer deze defect is?

Op bijna al onze producten zit een garantie van 2 jaar. Indien het een fabricagefout betreft, kunt u het product binnen 2 jaar terugsturen. Er moet echter wel sprake zijn van normale omgang met het product. Indien het product door eigen toedoen beschadigd is, kunt u het niet meer ruilen of retour sturen.