RETOUR INFORMATIE

Binnen hoeveel dagen kan je het product retour zenden of ruilen?
Na ontvangst van het product, kan je het binnen 14 dagen terugsturen of ruilen.

Hoe kan ik het product retour zenden?

Als je het product online hebt gekocht, neem dan contact op met onze klantenservice via https://www.supportplaza.nl/public/helpdesk/nl/ticket/syst onder vermelding van je ordernummer en naam om een referentienummer en retourinstructies te ontvangen.

Onderstaande voorwaarden zijn van belang bij het retour zenden van een product:
•    Producten moeten ongebruikt zijn
•    Producten moeten voorzien zijn van een complete en onbeschadigde verpakking
Wanneer aan bovenstaande punten niet wordt voldaan, kunnen wij de terugbetaling van het (volledige) aankoopbedrag niet garanderen.

Je bestelling gedaan in een Vodafone winkel?
Gelieve dan  je product te retourneren in de Vodafone winkel, waar je het product gekocht hebt.

Wat kost het om een product retour te zenden of te ruilen?
Indien je het product onder garantie retour zendt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Indien je het product wilt ruilen, is dit kosteloos wanneer het een product betreft van dezelfde aankoopwaarde. Indien de aankoopwaarde van het nieuwe product hoger of lager ligt dan het te ruilen product, wordt het verschil in rekening gebracht of teruggestort. Verzendkosten voor het nieuwe product zijn echter wel voor eigen rekening.

Binnen hoeveel dagen krijg je het aankoopbedrag van uw product terug na retourzending?
Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. Wij streven ernaar om binnen 7 dagen het gehele aankoopbedrag al terug te storten op uw rekening.

Kan je de aankoop retour zenden wanneer deze defect is?
Op bijna al onze producten zit een garantie van 2 jaar. Indien het een fabricagefout betreft, kan je het product binnen 2 jaar terugsturen. Er moet echter wel sprake zijn van normale omgang met het product. Indien het product door eigen toedoen beschadigd is, kan je het niet meer ruilen of retour sturen.© 2019 | Vodafone